Hörlurar

Information

Hörlurar

Snygga hörlurar till din mobiltelefon

Här på CaseOn säljer vi många prisvärda och snygga hörlurar till iPhone, mobiltelefon och PC. Produkterna kommer i många olika varianter, färger, stilar och prisnivåer, i såväl in- som over-ear-utförande. Vi har både modeller med och utan sladd, och utöver detta en hel del andra tillbehör som på olika sätt ...

Snygga hörlurar till din mobiltelefon

Här på CaseOn säljer vi många prisvärda och snygga hörlurar till iPhone, mobiltelefon och PC. Produkterna kommer i många olika varianter, färger, stilar och prisnivåer, i såväl in- som over-ear-utförande. Vi har både modeller med och utan sladd, och utöver detta en hel del andra tillbehör som på olika sätt underlättar lyssnandet, såsom kablar, splitters och skyddande fodral.

Billig handfree och praktiska tillbehör

För dig i behov av praktisk handsfree till din smartphone, som gör det lätt att både lyssna på musik och ta emot samtal under bilfärden eller joggingrundan, kan vi erbjuda många billiga och kvalitativa alternativ. Hos oss kan du också få tag på klassisk mono-handsfree för blåtand, samt sladdlösa over-earvarianter. Välj mellan många olika designlösningar, färger, material och motiv.

Köp dina nya hörlurar hos oss, redan idag!

Läs mer

Hörlurar Det finns inga produkter i denna kategori.

Underkategorier

  • Barnhörlurar

    Alla våra barnhörlurar har inbyggd mekanisk ljudspärr och garanterar att ljudnivån inte överstiger 85db. 

  • Hörlurar