Mobilhållare

Information

Mobilhållare

Bilhållare & mobilhållare gör resan smidigare

Välj mellan många billiga mobilhållare till mobilen som enkelt kan fästas på instrumentbrädan på bilen, eller på en vanlig bordsskiva. Med hjälp av dessa får du händerna fria och kan koncentrera dig på bilkörningen, samtidi...

Bilhållare & mobilhållare gör resan smidigare

Välj mellan många billiga mobilhållare till mobilen som enkelt kan fästas på instrumentbrädan på bilen, eller på en vanlig bordsskiva. Med hjälp av dessa får du händerna fria och kan koncentrera dig på bilkörningen, samtidigt som du har smartphoneskärmen klart synlig och inom räckhåll. På så sätt får du god överblick över kartor och gps, och kan enkelt byta låt eller radiostation i mediaspelare och liknade appar. Du behöver heller aldrig fumla med en ringande mobiltelefon i byxfickan, utan kan enkelt ta emot samtal under bilfärden då dessa mobilhållare bil gör att mobiltelefonen alltid finns inom räckhåll.

För dig som gillar att ta snygga selfies och vackra stillbilder har vi även många stativ att välja mellan. De allra flesta passar till både digitalkameror och smartphones, och stöttar eller håller upp enheten så att fotografering och annan användning går mycket smidigt. Flera fungerar dessutom som sladdhållare, vilket innebär att borttappade hörlurar nu kan bli ett minne blott!

Våra användarvänliga biltillbehör för mobiltelefon och iPad tillåter dig att fullt ut koncentrera dig på bilkörningen.

Läs mer
Visa 1 - 10 10 artiklar
Visa 1 - 10 10 artiklar