Copter Skärmskydd

Copter Skärmskydd

Skärmskydd från Copter - To serve and protect

Hos oss på CaseOn hittar du Copters förstklassiga skärmskydd. Allt för att skydda din smartphone från vardagsslitaget på allra bästa sätt. 

Det från början militära projektet som skulle skydda helikoptrars rotorblad, utvecklades till Copters Screenprotector med enastående slit...

Skärmskydd från Copter - To serve and protect

Hos oss på CaseOn hittar du Copters förstklassiga skärmskydd. Allt för att skydda din smartphone från vardagsslitaget på allra bästa sätt. 

Det från början militära projektet som skulle skydda helikoptrars rotorblad, utvecklades till Copters Screenprotector med enastående slitstyrka. Filmen är optisk klar, tål frysningstemperaturer, hög värme och andra slitande element.

Hos oss finner du Exoglass som är gjort i kemiskt härdat glas med en teknisk hårdhet jämförbar med stål. Det ger ett extra skydd samtidigt som skärmens klarhet och känslighet bevaras. 

Vi säljer Privacyfilter med 30 graders visningsvinkel och det stöttåliga Impactprotector gjort i tre olika skyddande lager.

Mer

Copter Skärmskydd Det finns inga produkter i denna kategori.

Underkategorier

 • Copter Impactprotector - Det stöttåliga skärskyddet

  350 MIKROMETER TILL DIN TJÄNST

  Det händer på en sekund. Plötsligt inträffar något som inte får hända. En spräckt skärm. Och allt trassel det medför när du ska byta ut den. Förutom alla pengar som du skulle kunnat ha roligare med.

  Från och med nu kan du ta det lugnt och slippa tänka på alla problem och kostnader det medför om du måste byta ut en skadad skärm.

  Copter Impactprotector, som bara är 350 mikrometer (0,35 mm) tunn, har en innovativ konstruktion med tre lager. Redo att skydda din skärm mot alla skador från plötsliga stötar som kan uppkomma under en aktiv dag.

  DÄMPAR STÖTARNA

  Det översta lagret består av stötabsorberande uretan, som kombinerar de bästa egenskaperna hos gummi och plast.

  EN HÅRD KÄRNA

  Det hårda PET-lagret i mitten ger en stark och stötsäker barriär.

  INGA SYNLIGA BUBBLOR

  Det understa lagret består av silikon som förhindrar att det bildas bubblor på den självhäftande ytan när filmen läggs på. Alla bubblor försvinner av sig själv inom 24 timmar.

  Skärmskyddet kan läggas på genom endera våt eller torr applicering.
  Det kan enkelt rengöras och tas bort utan att lämna klistriga fläckar på skärmen

 • Bevara din elektroniska utrustning som ny 

  Copter Screenprotector är tillverkat av ett unikt material med högsta slitstyrka. Materialet som till en början var framtaget som ett militärt projekt för skydd av helikoptrars rotorblad finns nu anpassat för att skydda er bärbara elektroniska utrustning.

  Med denna färdigskurna och måttanpassade film får ni inte bara marknadens starkaste displayfilm utan även ett skydd som varken ändrar eller förstör utseendet på er produkt.

  LIVSTIDS GARANTI

  Materialets egenskaper är av så hög kvalitet att det lämnas med livstids garanti*. Skulle det händelsevis inte längre "hålla måttet" blir ni utan kostnad ersatt med en ny.

  Filmen är optiskt klar och garanteras för livet mot gulfärgning eller sprickbildning på grund av UV-exponering. Tål frysningstemperaturer, hög värme, oljor och bensin tillsammans med nötning av stenar och andra slitande element.

  *Läs garantivillkor copter.com/screenprotector/garanti/

  4 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA COPTER SCREENPROTECTOR

  - Optisk klar- Slitstark
  - Lättmonterad- Garanti
 • Copter®Exoglass är tillverkad av högkvalitativt glas, som ger ett extra skydd samtidigt som man bevarar perfekt skärmklarhet och känslighet.

  När det gäller att skydda pekskärmar, finns det inget som slår känslan och klarheten i glas. Copter Exoglass är tillverkat av ett speciellt kemiskt härdat glas och har en teknisk hårdhet jämfört med stål. 
  Behandlad med en fettavvisande ytbehandling som förhindrar fingeravtryck och gör den lätt att rengöra.

  Inga apelsinskal, inga regnbågseffekter, inga uppoffringar.

 • ETT FÖRSTKLASSIGT SEKRETESSFILTER

  - 2-vägs mikrolamelltekniken gör det möjligt att dela skärmens innehåll med människor bredvid dig. Men bara om du väljer att göra det!

  - Antireflexbeläggningen motverkar reflektion och gör det enkelt och bekvämt att läsa från skärmen. Filmen skyddar även skärmen mot fingeravtryck och smuts.

  - Den slitstarka ytan är tålig nog för att skydda enheten mot repor och annat dagligt slitage.

  SEKRETESSFILTRET KAN VARA PÅ ELLER AV

  Valet är ditt tack vare 2-vägs mikrolamellteknik.

  Mikrolamellskiktet i sekretessfiltrets mitt gör att du kan justera visningsvinkeln. Ändra bara enhetens orientering från stående till liggande. I stående läge säkerställer den smala visningsvinkeln på 30° att din privata information bara kan ses av dig. Människor bredvid dig ser bara en mörk skärm. I liggande läge gör den vidare vinkeln på 60° att du kan dela information med människor bredvid dig.

  Copter Privacyfilters yta har en speciell beläggning som fångar det yttre ljuset och förebygger reflektioner. Detta gör att skärminnehållet blir lätt att läsa.

  Copter Privacyfiltret är enkelt att sätta fast. Det skapar en barriär och skyddar skärmen mot dagligt slitage. Filtret är även lätt att ta bort och lämnar inga klibbiga märken på skärmen.