Ljud

Information

Ljud Det finns inga produkter i denna kategori.

Underkategorier

 • Hörlurar

  Snygga hörlurar till din mobiltelefon

  Här på CaseOn säljer vi många prisvärda och snygga hörlurar till iPhone, mobiltelefon och PC. Produkterna kommer i många olika varianter, färger, stilar och prisnivåer, i såväl in- som over-ear-utförande. Vi har både modeller med och utan sladd, och utöver detta en hel del andra tillbehör som på olika sätt underlättar lyssnandet, såsom kablar, splitters och skyddande fodral.

  Billig handfree och praktiska tillbehör

  För dig i behov av praktisk handsfree till din smartphone, som gör det lätt att både lyssna på musik och ta emot samtal under bilfärden eller joggingrundan, kan vi erbjuda många billiga och kvalitativa alternativ. Hos oss kan du också få tag på klassisk mono-handsfree för blåtand, samt sladdlösa over-earvarianter. Välj mellan många olika designlösningar, färger, material och motiv.

  Köp dina nya hörlurar hos oss, redan idag!

 • Högtalare

  Billiga mobilhögtalare med bluetooth

  Vi på CaseOn älskar mobiltelefoner lika mycket som vi älskar bra ljud. Därför tar vi mobilhögtalare på största allvar och säljer bara modeller vi själva skulle kunna tänka oss att använda. Sortimentet är brett och varierat, både när det kommer till prisnivåer, tekniska egenskaper och design. Detta innebär att vi har lösningar för alla kundgrupper och ändamål, och oavsett om du är på jakt efter ett robust "basicalternativ" för en billig penning, modernt designade högtalare till din mobil av hög kvalitet eller vattentäta högtalare, lätta att bära med till stranden, så har vi det du söker.