Ergonomiskt avlastande ståmatta med antimikrobisk egenskap

standmat

Ny produkt

Denna produkt finns inte längre i lager

1 349 kr inkl.

-150 kr

1 499 kr inkl.

Add to wishlist

Mer information

StandMat ståmatta är utvecklad för optimal avlastning vid stående arbete. Tack vare dess utomordentligt höga kvalitet och unika egenskaper passar den utmärkt på de flesta ställen såsom kontor, lätt industri, bank, apotek, sjukhus, tandläkare etc. Avsedd för torra miljöer och håller sig renare än andra mattor med den otroliga antimikrobiska egenskapen. Den antimikrobiska egenskapen gör att mattan ej absorberar smuts eller fukt och tack vare avsaknad av tyg i StandMat är den mycket enkel att hålla ren och till och med desinfektera vid behov. 

Tack vare den balanserade och väl avvägda mjukheten i StandMat möjliggör man för de viktiga mikrorörelserna. Mikrorörelser stimulerar till ökad blodcirkulation i fötterna och de nedre extremiteterna och motverkar på så sätt trötthet, ömhet och allmänt obehag.

Mattan fungera både med och utan skor! Lider du av smärta i fötterna? Ta av dig skorna och ställ dig på mattan några timmar. Låt mattan avlasta musklerna i fötterna och på så sätt få igång blodcirkulationen i de förmodligen väldigt spända musklerna i fötterna. 

StandMat består av ett mönstrat ytskikt för yttersta komfort, kärna av polyuretan för optimal avlastning för rygg, ben och fötter och en behandlad undersida så att StandMat ligger still. Tack vare val av material i högsta kvalitet kommer man aldrig att ?stå igenom mattan?, den kommer heller aldrig att sjunka ihop som billigare tygmattor tenderar att göra. De 21 mm. av komfort bäddar för en smärtfri dag och utomordentlig blodcirkulation.

Vi garanterar riktigt hög kvalitet på denna matta och lovar hela 5års garanti på produkten. Vi har på över 800 sålda mattor inte haft en endaste missnöjd kund som skickat mattan i retur till oss! 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ergonomiskt avlastande ståmatta med antimikrobisk egenskap

Ergonomiskt avlastande ståmatta med antimikrobisk egenskap