JBL Synchros E30 - Hörlurar med fylligt ljud för mobil

JBLE30

Ny produkt

549 kr inkl.

-250 kr

799 kr inkl.

Add to wishlist

Mer information

Ta steget till nästa nivå av suveränt ljud och elegant formgivning. JBL Synchros E30 har förbättrat frekvensomfång, ergonomisk passform och smartmobilanpassade funktioner som ser till att du kan vara uppkopplad och mobil. JBL representerar själva kärnan av ljudåtergivning av högsta kvalitet och hörlurarna i nya E-serien är inget undantag. Dessa smartmobilanpassade hörlurar är utvecklade med passion och fullproppade med funktioner som förbättrar ljudet: 40-mm högtalarelement med PureBass, fylligt frekvensomfång och bas som känns. Ta på dessa bekväma lurar och koppla av med stora, mjuka kuddar som omsluter dina öron. De distinkta 3D-lederna med detaljer i aluminium ger rörelsefrihet och dessutom kan du välja mellan fem olika livliga färger som framhäver din personlighet. Lägg till en löstagbar OS-oberoende kabel med inline-fjärrkontroll/mikrofon så har du full kontroll. Frekvensomfång 10-22 000 Hz. Impedans 32 Ohm. Känslighet 114 dB SPL/V.

Egenskaper:
Kraftfulla 40 mm högtalarelement ger legendariskt JBL-ljud med bas som känns    Upptäck fylligt, distorsionsfritt ljud, brett frekvensomfång och bättre ljudkvalitet från kraftfulla 40 mm element med PureBass.

Distinkt formgivning och design i en mängd livfulla färgkombinationer    Pocka på uppmärksamhet med de senaste designkännetecknen inklusive 3D-leder, aluminiumdetaljer, fem livfulla färgalternativ och mjuka öronkuddar.

Löstagbar, enknapps universal fjärrkontroll/mikrofon som passar alla enheter    Portabla JBL Synchros E30 är en perfekt partner till din favoritenhet – både när det gäller ljud och funktioner. De är lätta och eleganta, du kan växla mellan musik och telefon utan att missa något, med en enkel knapptryckning.

Lättviktskonstruktion och ergonomisk huvudbygel med mönstrade öronkuddar för oförglömlig passform. Det handlar om uppseendeväckande komfort och total kvalitet: omslutande, ergonomisk huvudbygel, mjuka öronkuddar och lättviktskonstruktion gör det till ett nöje att bära E30.

JBL E30 är anpassad för smarttelefon och surfplatta med mikrofon och enknapps universalfjärrkontroll på kabel, så det spelar ingen roll vilken enhet du har.

Specifikation för JBL E30 Röd
Tekniska egenskaper
Typ av produkt:
Hörlurar
Typ: On-Ear
Passar till: Enheter med 3,5 mm plugg
Impedans: 32
Känslighet: 114 dB/mW
Frekvensomfång: 10 - 22.000 Hz
Allmänna egenskaper
Färg: Svart
Tillverkargaranti: 1 år

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

JBL Synchros E30 - Hörlurar med fylligt ljud för mobil

JBL Synchros E30 - Hörlurar med fylligt ljud för mobil